Boek Ecokathedraal
63
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-63,theme-stockholm,qode-social-login-1.1.3,qode-restaurant-1.1.1,stockholm-core-1.1,woocommerce-no-js,select-theme-ver-5.1.8,ajax_fade,page_not_loaded,side_area_slide_with_content,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Boek Ecokathedraal

De Ecokathedraal is voor mij een bijzondere en mysterieuze plek waar ik de afgelopen tien jaar regelmatig fotografeerde.

Ontwerper Jurgen Jasper en ik geven in eigen beheer een boek uit met daarin 10 foto’s van de Ecokathedraal en 6 lezingen die tijdens de symposia van Stichting TIJD gehouden werden.

De foto’s worden als risoprints in het boek opgenomen in de kleur donkergroen. De riso prints zijn als uitneembare posters in het boek opgenomen.

De zes lezingen gaan over het gedachtegoed van de bouwer van de Ecokathedraal Louies G. le Roy. Het gaat om bijdragen van: Joke Hermsen (geen titel), Hans Achterhuis (gt), Michel van Eeten ‘Knagen in het eigen achterwerk’, Matthijs Schouten ‘Verandering en tijd’  en Cees Hoogendijk (gt).

Kijk hier voor het artikel wat op 27 juni 2020 in de Leeuwarder Courant stond.

Het boek is uitverkocht. Heb je belangstelling voor het boek stuur een mailtje naar contact@elskeriemersma.nl, dan krijg je bericht als er een tweede druk van het boek uitkomt.